Yritys

Markkinoi, myy ja tarjoa palvelusi verkossa!

TWID on enemmän kuin tavalliset nettisivut

Se on työkalupakki, jonka avulla kaupallistat osaamisesi, kasvatat myyntiäsi ja teet tuottavaa liiketoimintaa verkossa. Haluatko perustaa oman online-yrityksen tai laajentaa jo olemassa olevaa liiketoimintaasi verkkoon?

Me tarjoamme sinulle tyylikkäät, toimivat ja yhteisölliset nettisivut, joilla rakennat tuottavaa liiketoimintaa verkon rajattomilla markkinoilla. Voit laskuttaa asiakkaitasi tuotteiden ja palvelujen lisäksi esimerkiksi VIP-ryhmien jäsenyydestä.

Menestystarinoita jo vuodesta 2009

TWIDin tiimiin kuuluu kokeneita liiketoimintakonsultteja, koodareita, graafikkoja sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia. Meidän missiomme on luoda palveluyrityksille toimiva ja yksinkertainen ratkaisu, joka kasvattaa myyntiä ja asiakasuskollisuutta verkossa.

TWID on myyty jo yli sadalle liikunta-alan yritykselle ympäri Suomea, Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Menestystarinoita siis riittää. TWID sopii minkä tahansa alan yritykselle, joka haluaa laajentaa palvelunsa verkkoon.

Kaupallista osaamisesi

TWIDin avulla moninkertaistat ansaintamahdollisuutesi ja markkinapotentiaalisi. Teknisesti TWID on helppokäyttöinen, joten erityistä IT-osaamista ei tarvita. Myös asiakkaasi hyötyvät: he saavat parempaa palvelua 24/7 ja palkintoja aktiivisuudestaan.

Mitä aktiivisempi asiakkaasi on, sitä enemmän hänelle kertyy TWID-pisteitä. Pisteillä asiakkaasi voivat ostaa vaikkapa alennuskuponkeja yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin – sinä saat taas lisämyyntiä! TWID on sinun liiketoimintasi verkossa.

Aloita nyt!