Uutiset

TWID parani jälleen: Päivitykset 1/2014


Lisäykset

- Lisätty mahdollisuus lisätä päävalikon kohteisiin alaotsikot

- Lisätty mahdollisuus lisätä uutiskirjeen vastaanottajan etunimi viestiin upotustägillä [USER_FIRSTNAME]

- Lisätty mahdollisuus määritellä lahjakortti/alekoodi yhä uudelleen lunastettavaksi

- Lisätty mahdollisuus antaa alennusta valituista tuotteista

- Lisätty edustakone (WWW-palvelin) -kapasiteettia

 

Muutokset tai korjaukset

- Maksusta saatua kuittia ei lähetetä enää toimitustiedoissa annettuun sähköpostiosoitteeseen (vaan ainoastaan maksajan sähköpostiosoitteeseen)

- Ostoksen ja maksun kuittiviesteistä poistettu "nollaluvut" eli esim. jos pisteitä ei ostoksessa käytetty, niitä ei kuitissakaan ole mainittu

- Edelleenkehitetty varauskalenteria ja siihen liittyviä toiminnallisuuksia sekä korjattu esiin tulleita virheitä

15.01.2014 16:175 vuotta sitten

Olethan jo ladannut TWIDin e-oppaan ”Sisäinen viestintä – Onnistumisen avaimet”

Sisäisen viestinnän merkitys korostuu tietenkin kriisitilanteissa. Pohja toimivaan viestintään luodaan kuitenkin silloin, kun yrityksellä menee hyvin. Se tarkoittaa esimerkiksi yrityksen tuloksen läpikäymistä ja peilaamista henkilökunnan työskentelyyn ja tavoitteisiin. Kun työntekijät ymmärtävät liiketoimintaa ja syitä muutosten takana, heidän on helpompi hyväksyä myös vaikeita päätöksiä. Yrityselämässä tieto ei lisää tuskaa, vaan katkaisee siivet huhuilta. Jos viestintä epäonnistuu, huhut korvaavat puutteellisen tiedon.

Hyvä viestintä on tietenkin osa hyvää johtamista. Toimiva sisäinen viestintä on myös yksi tuloksekkaan innovoinnin perusedellytyksistä. Työntekijää pitäisi rohkaista asettamaan tavoitteita ja parantamaan osaamistaan. Hyvä palaute innostaa muutokseen tai lisää työmotivaatiota. Erityisesti myönteisen palautteen kertominen tahtoo työpaikoilla unohtua, koska se ei oikein kuulu suomalaiseen kulttuuriin. Taloudellisen tiedotustoimiston ja T-median toteuttaman Nuoret ja johtaminen -tutkimuksen mukaan erityisesti nuoret työntekijät kaipaavat enemmän palautetta.

Lataa tästä TWIDin uusin e-kirja Sisäinen viestintä – Onnistumisen avaimet, josta saat vinkkejä verkon tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämiseen johtamisessa, sisäisessä viestinnässä ja oman liiketoiminnan kehittämisessä.

17.07.2013 10:016 vuotta sitten

Kuukauden VorselMan: Mikä on tuottavaa liiketoimintaa ja mikä ei?

Kannattaisiko tarjota yksilövalmennusta, pienryhmävalmennusta vai boot camppeja? Vai ehkä kaikkia niitä? Kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta, mutta on loogista, että yksilövalmennus ei ole kaikista kustannustehokkain tapa tehdä valmennusliiketoimintaa. Se on kuitenkin perinteisin ja suosituin valmennusmuoto ja joissakin tapauksissa ihan perusteltu ratkaisu. Usein asiakas haluaa yksilövalmennusta, koska siinä valmentaja pystyy keskittymään hänen yksilöllisiin tarpeisiinsa ja haasteisiinsa. Pienryhmävalmennusta kannattaa kuitenkin harkita palvelutarjontaasi vaikkapa perinteisen yksilövalmennuksen rinnalle. Se on asiakkaallesi edullisempaa, mutta sinulle tuottavampaa liiketoimintaa.

Kohderyhmä kannattaa erityisesti pienryhmävalmennuksessa pohtia ja määritellä tarkasti. On tärkeää, että ryhmän jäsenet tarvitsevat samankaltaista valmennusta ja että heidät saa helposti samaan paikkaan. Asiakas haluaa valmentajan, joka ymmärtää juuri hänen tilanteensa, tarpeensa, ja haasteensa. Kuvittele esimerkiksi, että järjestät boot campin. Yksi osallistujista on kolmekymppinen Pete, joka on entinen kilpaurheilija. Hänen vieressään treenaa 50-vuotias Soile, joka on edellisen kerran treenannut ennen kuin Pete oli edes syntynyt. Loppuryhmä koostuu kymmenestä muusta eri-ikäisestä ja tasoisesta treenaajasta. Voitko todellakin tarjota parasta palvelua koko ryhmälle samaan aikaan?

Asiakkaalle vieläkin edullisempi ja sinulle vieläkin kustannustehokkaampi vaihtoehto on tietenkin verkkovalmennus. Kun luot yhden sarjan videovalmennuksia, voit käyttää sitä uudestaan ja uudestaan. Kun vastaat keskustelupalstalla yhteen kysymykseen, myös muut valmennusryhmäläiset näkevät sen ja hyötyvät siitä. Myös verkkovalmennuksessa onnistumisen edellytyksenä on kohderyhmän tiukka rajaaminen. Jos jokainen asiakkaasi on erilainen, sinun pitää suunnitella jokaiselle treeniohjelmat erikseen. Kun palvelet yhtä tiettyä asiakasryhmää, asiakkaistasi useimmilla on samankaltaisia tarpeita ja haasteita. Voit luoda valmiita ohjelmamalleja, joita voit kevyesti räätälöidä vastaamaan jokaisen asiakkaan yksilöllisiä toiveita.

17.07.2013 09:516 vuotta sitten

Esittelyssä asiakkaamme: Liikunta- ja hyvinvointikeskus Treenix

Lappeenrantalainen Treenix on vuoden 2013 K-Kuntokeskus. Treenix on myös TWIDin asiakas ja nyt toimitusjohtaja Mari Ravattinen kertoo meille, miten hän toteutti unelmansa tavallisten ihmisten hyvinvointikeskuksesta:

”Olin työskennellyt pitkään fysioterapeuttina ja nähnyt, kuinka asiakkaat tulivat samojen tuki- ja liikuntaelinoireiden kanssa vastaanotolle yhä uudestaan ja uudestaan. Aloin kiinnostua kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja unelmoin oman liikuntakeskuksen perustamisesta. Halusin, että keskukseni tarjoaisi liikunta- ja fysioterapiapalveluita tavallisille ihmisille, jotta he voisivat pitää kokonaisvaltaisesti huolta omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Treenix avattiin vuonna 2007. Kilpailu oli kovaa, mutta huolellisella tuotteistuksella pärjäsimme. Muutama vuosi avaamisen jälkeen lanseerasimme Terveysklubin, joka tarjoaa fysioterapia- ja kuntosalipalvelujen lisäksi erilaisia kursseja sekä yrityksille että tavallisille ihmisille.

Syksyllä Treenix täyttää jo kuusi vuotta. Olen ylpeä siitä, miten paljon olemme saaneet aikaan. Miten paljon olemmekaan oppineet ja kehittyneet! Iso kiitos kuuluu myös Jan Vorselmanille, jonka konsultoimana toteutimme henkilöstön ja yrityksen kehittämiskoulutusta. Yrittäjänä teen tätä työtä täydellä sydämellä – aidon innostuneena ja kiinnostuneena. Myös tiimini on erittäin ammattitaitoinen, monipuolinen ja motivoitunut. Ehkä siksi onnistumme usein yllättämään asiakkaan positiivisesti! Tänä keväänä meidät valittiin vuoden K-kuntokeskukseksi. Raadin mukaan olemme dynaamisia, positiivisia, innovatiivisia ja yhteistyökykyisiä. Saimme kiitosta myös esimerkillisestä palvelutarjonnastamme, joka kattaa yrityspalveluiden lisäksi myös vähän liikkuvien ja ikääntyvien tarpeet.

Minulle Treenix on unelma, joka toteutui: tavallisten ihmisten hyvinvointi- ja liikuntapaikka, jossa on hyvä fiilis tehdä töitä ja treenata. Minusta on upeaa pystyä vaikuttamaan ihmisten ja työyhteisöjen hyvinvointiin. Mahtava työtiimi, onnistuneet kurssit, elämäntaparemontit ja positiiviset asiakaspalautteet tekevät työstäni kiinnostavaa ja antoisaa. Mittaamme jatkuvasti tekemisemme vaikuttavuutta fysioterapiassa ja terveysklubikursseilla. Näkyvät tulokset luovat lisää uskoa siihen, että työlläni on merkitystä. Minusta on mahtavaa seurata, kuinka asiakkaat innostuvat pitämään huolta itsestään ja alkavat voida paremmin.

TWIDin käyttöönotto vei Treenixin uudelle, digitaaliselle aikakaudelle ja olemme saaneet paljon kehuja nettisivuistamme. Asiakas löytää sivuilta aina ajankohtaisen tiedon sekä hyödyllisiä vinkkejä treeniin ja ravintoon. Asiakasviestinnän lisäksi myös markkinointi on TWIDin myötä tehostunut. Nyt tyytyväiset asiakkaat voivat helposti suositella meitä ystävilleen. Viime vuoden tammikuussa toteutimme onnistuneen kaverikampanjan, jossa käytimme hyväksi myös TWIDin keskustelupalstoja. TWIDin palaute- ja kyselytoimintojen avulla saamme jatkuvaa palautetta, toiveita ja kehitysehdotuksia asiakkailta. Hyödynnämme TWIDiä myös terveysklubikursseilla materiaalipankkina ja keskustelusivustona.

Jatkossa haluan kehittää Treenixin toimintaa ja asiakaspalvelun laatua edelleen. Henkilöstön jatkuva kouluttaminen, uudet ideat sekä palvelujen tuotteistaminen vievät yritystä eteenpäin. Haluan kehittää erityisesti yrityksille suunnattuja palvelupaketteja. Toivon, että niiden kautta voin entistä paremmin tavoittaa vähän liikkuvia ihmisiä ja aktivoida heitä liikunnan pariin. Uskon, että ihmiset tarvitsevat nykyään liikunnan lisäksi työkaluja myös henkiseen jaksamiseen ja stressin hallintaan. Olemme kehittäneetkin mm. rentoutus- ja voimavarakurssin, josta on tullut erittäin hyvää palautetta.”

Mari Ravattisen vinkit aloittelevalle hyvinvointialan yrittäjälle:

1. Yritystoiminta kannattaa suunnitella hyvin ja omaa liiketoimintaosaamista kehittää monipuolisesti. Mieti, mitä palveluita tarjoat ja missä juuri sinä olet paras. Mikä on se juttu, jolla erottaudut kilpailijoista?

2. Kannattaa ehdottomasti kouluttautua ja verkostoitua. Oman ammattitaidon kehittäminen kannattaa aina. Pätevä ja motivoitunut henkilöstö on tärkeä voimavara.

3. Yrittäjänä tarvitset rohkeutta, päättäväisyyttä, nöyryyttä ja uskoa omaan yritykseen ja itseesi. Huolehdi myös omasta jaksamisestasi!

4. Asiakkaasi ovat tavallisia ihmisiä. Ymmärrä asiakasta kokonaisvaltaisesti. Kaikki lähtee ihmisen kohtaamisesta ja siitä, että asiakas kokee olevansa tärkeä.

17.07.2013 09:496 vuotta sitten

TWID infografiikka - hyödyllistä kesälukemista

Lataa tästä TWIDin uusi infografiikka "Lisää tyytyväisiä kuntoklubiasiakkaita", josta saat vinkkejä mm. uusasiakashankintaan.

Tämän hauskan ja hyödyllisen grafiikan myötä TWID toivottaa hyvää juhannusta kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen!

19.06.2013 12:536 vuotta sitten

Hyödynnätkö TWIDiä maksimaalisesti? Vastaa kyselyyn!

TWID on liiketoimintatyökalu, jonka avulla voit rakentaa tuottavaa liiketoimintaa verkon rajattomilla markkinoilla. Hyödyntämällä ominaisuuksia tehokkaasti voit parantaa palveluasi, kasvattaa myyntiäsi tai luoda jopa täysin uusia ansaintamahdollisuuksia. Tutkimustyökalujen avulla voit kerätä tietoa, jota analysoimalla voit kehittää toimintaasi asiakaslähtöisesti. Entä oletko pohtinut, että myös mainostajia saattaisi kiinnostaa kohdennettu näkyvyys aktiivisessa asiakasyhteisössäsi?

Vastaa lyhyeen kyselyyn ja auta meitä palvelemaan sinua entistä paremmin!

19.06.2013 12:296 vuotta sitten

Kuukauden asiakas: Tiina Ranin PT-liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Kokenut liikunta-alan yrittäjä ja hyvinvointivalmentaja Tiina Ranin otti TWIDin käyttöön vuoden vaihteessa. Tiina Raninille liikunta on elämäntapa, mutta myös tapa ansaita elanto. Ranin kertoo nyt meille, miten hän on onnistunut kaupallistamaan osaamisensa ja tekemään siitä tuottavaa liiketoimintaa:

”Liikunta on minulle elämäntapa ja elinehto. Peruskoulutukseltani olen liikunnanohjaaja, mutta olen pätevöitynyt myös FAF Personal Traineriksi. Minulla on myös JET-tutkinto ja PilatesHealth-lisenssi. Viime aikoina olen kiinnostunut myös sointirentoutuksesta ja äänimaljahieronnasta, joita myös parhaillaan opiskelen. Haluan pysyä ajan tasalla, joten koulutan itseäni jatkuvasti. Suurin ponnistus tähänastisella työurallani on ollut FAF Finlandin perustaminen yhdessä Petteri Paakkunaisen kanssa. Toimme ensimmäisenä Suomeen Personal Training -koulutusta ja olimme alalla eräänlaisia suunnan näyttäjiä toistakymmentä vuotta. Myin yritykseni Fysiolinelle vuonna 2008.

FAF:in jälkeen halusin pysyä hyvinvointialalla. Pöytälaatikosta löytyi vanha yritys Next Move Oy, jonka ympärille uusi liiketoiminta rakentui. Tällä hetkellä valmennusyritykselläni menee erittäin hyvin: asiakkaita on riittävästi ja uusia tulee vanhojen asiakkaiden suositusten kautta. Minulla on Facebookissa paljon tykkääjiä ja laitankin usein Facebookiin teasereitä jutuista, jotka ovat kokonaisuudessaan luettavissa verkkosivuillani. Näin saan lisää liikennettä sivuilleni. TWIDin kautta olen yhteydessä valmennusryhmiini. Kuuntelen ja kannustan ryhmäläisiä keskustelupalstalla. Palstalla valmennusryhmäläiset voivat myös tukea toisiaan. Onnistumisen yksi avaintekijöistä on vertaistuki ja siihen TWID tarjoaa hyviä työkaluja.

Koen, että parasta työssäni on se, kun näkee asiakkaan onnistuvan. Kyllä tulokset tuntuvat hyvältä. Vaikka pidän siitä, että työni on ihmisläheistä,  ihmiset ovat myös työn haasteellisin puoli. Valmentajan työ ei ole vain sitä, että kerron asiakkaalle, miten pitää liikkua ja syödä. Asiat eivät ole niin yksinkertaisia. Ihmisen elämässä on miljoona muutakin asiaa, joten esimerkiksi oikean aikataulun löytäminen on haasteellista. Välillä joudun toimimaan myös asiakkaani terapeuttina, vaikka se ei varsinaisesti ole sitä, mitä haluaisin tehdä. Valmentajan pitää olla tarkka siitä, ettei ota asiakkaiden kaikkia murheita kantaakseen.”

14.06.2013 14:216 vuotta sitten

Kuukauden VorselMan: Hyödynnä sosiaalista mediaa oikein

Kaikki ovat siellä. Se ei kuitenkaan ole syy, miksi sinun pitäisi olla siellä. Vaikka sosiaalinen media on periaatteessa ilmainen markkinointikanava, some-markkinointikin vie arvokasta työaikaa. Valitse sinulle sopivimmat kanavat ja priorisoi toimenpiteet, äläkä tuhlaa aikaasi turhaan sekoiluun. Harjoitus tekee tässäkin mestarin. Kun hallitset esimerkiksi jo Facebookin ja Twitterin, voit pikku hiljaa alkaa harkita muitakin kanavia.

VorselManin 3 + 1 vinkkiä some-markkinointiin:

1. Kuuntele ja kommunikoi. Et varmaankaan juttele jokaisen asiakkaasi ja prospektisi kanssa joka viikko. Kuitenkin mitä enemmän viestit asiakkaillesi, sitä tyytyväisempiä he ovat. Sosiaalinen media on helppo ja yksinkertainen tapa pitää yhteyttä asiakkaisiisi ja pysyä tulevien ostajakandidaattien mielissä. Kysy, kuuntele ja kommunikoi.

2. Jaa asiantuntemustasi. Sosiaalisessa mediassa voit markkinoida tuottamiasi sisältöjä ja kannustaa myös seuraajiasi jakamaan niitä eteenpäin. Ihmiset kysyvät myös paljon kysymyksiä sosiaalisessa mediassa, erityisesti Twitterissä ja LinkedInissä. Osaisitko sinä vastata johonkin kysymykseen? Kun autat yhtä ihmistä, moni muukin näkee sen ja mahdollisesti myös hyötyy siitä.

3. Osoita pätevyytesi. Asiakkaasi haluavat nähdä, että sinä ponnistelet jatkuvasti tullaksesi yhä pätevämmäksi ammattilaiseksi. Tämän takia alan trendien ja tapahtumien seuraaminen on välttämätöntä. Linkkaa ajankohtaisiin artikkeleihin ja vinkkaa kiinnostavista tapahtumista. Älä pelkästään jaa, vaan kommentoi ja selitä, miksi seuraajiesi kannattaisi tutustua linkkiin.

+ 1. Määrittele some-markkinoinnille selkeät tavoitteet ja seuraa niiden toteutumista. Voit käyttää sosiaalista mediaa hyväksi myös erilaisissa tarjouskampanjoissa. Luo seuraajillesi eksklusiivinen tarjous – konversiomäärät saattavat yllättää sinut positiivisesti. Eksklusiiviset tarjoukset saavat seuraajasi tuntemaan itsensä huomioiduksi, he ikään kuin saavat jotain siitä hyvästä, että seuraavat sinua.

14.06.2013 14:166 vuotta sitten

Muutoksia TWIDin operatiivisessa johdossa

TWID Oy:n hallitus on päättänyt nimittää Jan Vorselmanin TWIDin uudeksi toimitusjohtajaksi. Jari Kaitera keskittyy jatkossa TWIDin hallitustyöskentelyyn, mutta jatkaa edelleen myös TWIDin palveluksessa ja tukee Vorselmanin uutta tehtävää yhtiön johdossa. Jouni Stam jättää TWIDin CTO:n tehtävät ja siirtyy uusien haasteiden pariin. TWID kiittää Jouni Stamia pitkästä ja menestyksekkäästä yhteistyöstä.

Jatkossa TWIDin tutkimuksesta ja tuotekehityksestä vastaa Jani Utriainen, joka on nimitetty TWIDin uudeksi tuotekehitysjohtajaksi. Utriainen on kokenut ohjelmistoarkkitehti, joka ennen TWIDiä teki pitkän uran ohjelmistoyritys Solenovolla projektipäällikkönä ja tuotantojohtajana. Syvällisen teknisen osaamisen lisäksi Utriaisella on siis laaja kokemus myös projektinhallinnasta ja muista johtotehtävistä. Jouni Stam jatkaa edelleen TWIDin osakkaana.

14.06.2013 14:156 vuotta sitten

Jana Stewart taas Helsinkiin - tarjolla myös henkilökohtaisia konsultaatioaikoja

Ilmoittaudu luennolle 3.12.2012 ja varaa oma henkilökohtainen konsultaatioaikasi täältä!

Haluatko sinäkin laajentaa liiketoimintaasi, hankkia lisää asiakkaita ja ansaita lisää rahaa? Jana kertoo, miten se onnistuu! Edellinen workshop lokakuussa oli menestys. Osallistujat saivat myös maistiasia Janan tavasta treenata amerikkalaisten naisten peppuja (katso video täältä!). Tällä kertaa ei ole treeniä, mutta yhteisen luennon ”How to Take Your Sports and Training Services Online With TWID and Make Money” jälkeen on varattavissa 30 minuutin henkilökohtaisia konsultaatioaikoja Janan kanssa. Henkilökohtaisissa tapaamisissa suunnitellaan yhdessä, miten juuri sinä voisit kaupallistaa oman tietotaitosi, laajentaa oman palvelusi verkkoon ja markkinoida itseäsi paremmin. Varaa oma aikasi heti, aikoja on tarjolla rajallinen määrä!

Luento ja konsultaatiot järjestetään maanantaina 3.12.2012 TWIDin toimistolla osoitteessa Vuorikatu 16 A 8, 00100 Helsinki. Yhteinen osuus alkaa klo 10 ja kestää tunnin. Luento ja konsultaatiot ovat maksuttomia.

19.11.2012 13:156 vuotta sitten

Lataa uusi Trainer-lehti ja tsekkaa reportaasi Janan workshopista!

Uusi Trainer-lehti on suunnattu liikuntaa työnään tai harrastuksenaan ohjaaville. Liikunnan käsitämme laajassa merkityksessä, mutta pääpaino on yksilö-, pienryhmä- ja ryhmäliikuntaohjaamisessa. 

Trainer tarjoaa mielenkiintoista luettavaa aktiivisille liikuttajille keskittyen liikunnan sisältöön, markkinointiin, myyntiin kuin liiketoiminnallistamiseen. Alan uutuudet pyrimme esittelemään ensimmäisenä Suomessa.

Suosittelemme erityisesti artikkelia Personal training online – valmennusta Amerikan malliin. Tämä Tiina Raninin kirjoittama reportaasi Jana Stewartin workshopista löytyy lehden sivulta 12!

Lehden ensimmäisen numeron voit ladata pdf-versiona osoitteessa www.kf-lehti.com/trainer. Luettuasi tai selaituasi lehteä, annathan palautetta samassa osoitteessa. Kiitos!

13.11.2012 14:206 vuotta sitten

TWID juhlii 10-vuotiasta SKY:tä huikealla jäsentarjouksella!

Haluamme olla mukana juhlistamassa 10-vuotiasta Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistystä. Juhlan kunniaksi tarjoamme SKY:n jäsenille TWID-palvelun tarjoushintaan. Huom. juhlakampanja on voimassa vain rajoitetun ajan!

TWID juhlakampanja SKY-jäsenille:

Seuraavat kaksi vuotta maksat vain 10 kuukautta vuodessa! Lisäksi saat mobiilisovelluksen, varauskalenterin ja sisältöpaketin veloituksetta. Sinulle jää maksettavaksi vain TWID design 890 € + kuukausimaksut yht. 2500 € / vuosi. Huom. normaalihinta 4200 € / vuosi!

Tarjous on voimassa 23.11. juhlagaalaan saakka. Kaikkien juhlakampanjan lunastaneiden kesken arvotaan yksi TWID design (arvo 890 €) veloituksetta!

SKY:n Juhlaseminaari järjestetään siis 23.11.2012 Keskinäisen työeläkevakuutusyhtiö Varman pääkonttorin  auditoriossa (Salmisaarenranta 11, Helsinki) klo 12.30–16.00. Seminaari on maksuton, mutta tilaisuuden osallistujamäärä on rajattu – paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä: toimisto@sky-ry.fi. Toimisto lähettää osallistumisvahvistuksen s-postilla. Katso seminaariohjelma pdf:nä tästä.

Juhlaterveisin, TWID


07.11.2012 14:496 vuotta sitten

Fitness-yrittäjä, haluatko laajentaa liiketoimintaasi?

Räjäytä bisneksesi kasvuun!

Haluatko sinäkin rajattomat markkinat ja lisää rahaa? Tule kuulemaan, miten se onnistuu:

Vaasa to 11.10. klo 10-12
Kuopio ma 22.10. klo 10-12
Joensuu ti 23.10. klo 10-12
Lappeenranta ke 24.10. klo 10-12
Lahti to 25.10. klo 10-12
Oulu ti 6.11. klo 10-12
Rovaniemi to 8.11. klo 10-12
Tampere to 15.11. klo 10-12

Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä!

Voit kysellä lisätietoja myös:
Jan Vorselman, Nordic Director
jan.vorselman@twid.com
+358 (0)400 873 050

 

10.10.2012 11:246 vuotta sitten

Jana Stewart Workshop Helsingin Olympiastadionilla 3.10. klo 10!

Tervetuloa amerikkalaisen fitness-guru Jana Stewartin maksuttomaan workshoppiin Helsingin Olympiastadionille ke 3.10.2012 klo 10!

Jana Stewart on amerikkalainen elämäntapavalmentaja, personal trainer, ammattiurheilija ja fitness-malli, jonka asiakaskuntaan kuuluu monia huippu-urheilijoita, malleja, liike-elämän ammattilaisia ja televisiosta tuttuja kasvoja. Jana treenaa ja valmentaa Los Angelesissa, mutta hänen online-valmennuksensa keräävät asiakkaita joka puolelta maailmaa! Myös Janan lanseeraama huippusuosittu ja tehokas Bikini Booty Club -ryhmävalmennuskonsepti on jo levittäytynyt muualle Pohjois-Amerikkaan sekä Eurooppaan.

Haluatko sinäkin laajentaa liiketoimintaasi, hankkia lisää asiakkaita ja ansaita lisää rahaa? Jana kertoo, miten se onnistuu! Workshopissa opit mm. miten voit laajentaa palvelusi verkkoon, kehittyä valmentajana ja markkinoida itseäsi paremmin. Luvassa myös tunnin verran vähän hikisempää menoa, joten tulethan paikalle treenivaatteissa. Siis:

Mitä: Jana Stewart Workshop

Milloin: keskiviikko 3.10.2012 klo 10-12

Missä: Helsingin Olympiastadion

Miten pääsen mukaan: Ilmoittaudu workshoppiin täällä!

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta tutustua uusimpiin ja kuumimpiin fitness-alan trendeihin suoraan Californiasta! Huom: workshop on tarkoitettu vain liikunnanohjaaja- ja personal trainer -ammattilaisille. Workshop on englanninkielinen. Tarkempi tapaamispaikka ilmoitetaan myöhemmin.


Lisätiedot: Jan Vorselman, Nordic Director

jan.vorselman@twid.com +358 (0)400 873 050

Lisätietoa Janasta: http://www.getfitwithjana.com

24.09.2012 09:006 vuotta sitten

Tarvitsetko varauskalenteria? Nyt kannattaa toimia!

Unohda kalliit, sekavat ja vaikeat varausjärjestelmät! TWIDin varauskalenterin avulla hoidat ilmoittautumiset ryhmäliikuntatunneille, kursseille ja muihin tapahtumiin kätevästi ja helposti. TWID-kalenterilla voit mm. tehdä toistuvia tapahtumia, rajoittaa osallistujamäärää, sallia jonotuksen ja paikanvalinnan sekä mahdollistaa tapahtuman arvostelun. Tästä tykkäävät jäsenesikin!

Nyt saat TWIDin varauskalenterin hintaan 29 euroa kuussa!*

Huom: tarjous on voimassa vain syyskuun loppuun saakka! Klikkaa, jos kiinnostuit!

*Alv. 0%. TWID-varauskalenterin käyttöönotto edellyttää TWID-palvelun käyttöä. Verkkosivujen lisäksi palvelu sisältää mm. uutiset, blogit, asiakassuositukset, uutiskirjeet, jäsenten aktiivisuuteen perustuva pistejärjestelmän, kilpailut ja keskusteluryhmät. Palvelun hinta alk. 50 € / kk.

19.09.2012 15:246 vuotta sitten

Tervetuloa TWIDin uusille nettisivuille!

Olemme uudistaneet nettisivujamme ja kuulisimme mielellämme, mitä mieltä sinä olet uudesta ilmeestä! Uusilta sivuiltamme löytyy tietoa palveluistamme sekä esimerkiksi lyhyitä esittelyjä asiakkaistamme. Blogit pursuavat hyödyllisiä vinkkejä palvelualan yrittäjille, verkkokauppiaille ja asiakaspalvelijoille. Kirjautumalla sisään voit antaa palautetta uudistuksesta, osallistua keskusteluun, jakaa omia kokemuksia sekä saada arvokkaita neuvoja muilta palvelualan yrittäjiltä.

Toivomme, että pidät uudesta ulkoasusta ja löydät sinulle merkityksellistä ja mukavaa luettavaa!

P.S. Jos et ole vielä käynyt vastaamassa asiakaskyselyymme, voit käydä vastaamassa siihen täällä. Vastaamalla autat meitä kehittämään TWIDiä entistäkin paremmaksi! Vastaamiseen kuluu vain noin 10 minuuttia. Kun vastaat kyselyyn, saat meiltä vastalahjaksi 1 kuukauden blogipaketin amerikkalaisen fitness-guru ja elämäntapavalmentaja Jana Stewartin postauksia, jotka olemme suomentaneet. Postauksia ilmestyy kerran viikossa. Voit julkaista ne blogina omassa TWIDissäsi ja saat lisää laadukasta luettavaa jäsenillesi!

27.06.2012 11:177 vuotta sitten

FIBO2012-messuilla esiteltiin fitness-maailman uusimmat trendit

TWID vieraili viime viikolla kansainvälisillä Fitness, Wellness & Health-messuilla Saksan Essenissä. Mukana menossa olivat myös Sportello ja Liikku Oulusta, Huuma Kotkasta ja Idealfit Helsingistä. Messuilla haisteltiin kuntokeskus-bisneksen uusia tuulia: esillä oli esimerkiksi nyt kovin trendikäs functional training eli toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu. Toisaalta valtavasti tilaa sai myös funktionaaliselle treenaukselle aivan vastakkainen ilmiö: erilaiset lisäravinteet. TWIDiläisten ja kumppaneiden mieliin jäi myös Technogymin kehittämä uusi verkkopohjainen sovellus ”mywellnes cloud”. Näyttää Technogymkin vihdoin ymmärtäneen, että kuntokeskus-liiketoimintaa voi ja kannattaa laajentaa rohkeasti myös neljän seinän ulkopuolelle.

Samalla reissulla ehdittiin katsastaa myös muutama TWIDin kuntokeskusasiakas Hollannissa. Kävimme tsekkaamassa esimerkiksi yhden Optisport-ketju kuntokeskuksista: Dortrechtin urheilukeskuksen, joka on Hollannin suurin (40 000 neliömetriä) multisport-keskus. Optisport on yksi TWIDin merkittävimmistä ja menestyneimmistä asiakkaista Hollannissa. Ketjulla on 150 pistettä ympäri Hollantia, 15 miljoonaa asiakasta ja noin 1600 työntekijää.

Toinen mielenkiintoinen vierailukohde oli Pro Life Factory –niminen kuntokeskus. Pro Life Factory menetti viimeisen kolmen vuoden aikana reilu 1000 asiakasta naapuriin avanneelle budjettisalille. Tämän jälkeen kuntokeskus uudisti täysin konseptinsa, palvelunsa ja ilmeensä ja kasvoi samantien reilulla 300 jäsenellä. Nykyään Pro Life Factory on yksi Hollannin parhaiten suuniteltuja kuntoklubeja, joka keskittyy asiakkaan liikuttamisen elämykseen.

Monen mielestä kaikista antoisinta reissussa oli kuitenkin vierailu Sportiv-salilla. Sportivin toimitusjohtaja Ad Sterk esitteli pitkälle automatisoitua, mutta tunnelmallista kuntosaliaan sekä kertoi yllättävän avoimesti liiketoiminnastaan ja ansaintamalleistaan. Inspiroivalta vierailulta sai paljon uusia ideoita kotiinviemisiksi.

27.04.2012 15:207 vuotta sitten

TWID ulkoistaa laskutustoiminnan Svea Rahoitukselle

TWID ulkoistaa laskutustoimintansa Svea Rahoitus Oy:lle. Ulkoistamisen ansiosta voimme keskittyä entistä enemmän TWIDin ominaisuuksien kehittämiseen sekä asiakaspalveluun parantamiseen.

Svea on rahoitusalalla teknisen kehityksen kärjessä, mutta he jakavat TWIDin näkemyksen siitä, että henkilökohtainen kontakti on tärkein kaikista – asiakas on aina etusijalla.

Lisätietoja yhteistyöstä Svea Rahoitus Oy:n kanssa antaa Hanna Selmgren: hanna.selmgren@twid.com tai +358 (0)40 836 0600.

26.04.2012 15:217 vuotta sitten

Kevään 2012 Superuser-päivillä esiteltiin TWIDin uusi ulottuvuus

Kevään Superuser-päivillä pääosassa oli uuden TWIDin esittely. Esillä oli esimerkiksi yksi uuden TWIDin tärkeimmistä ominaisuuksista – mahdollisuus jaettuun sisältöön, jonka avulla on helppo tarjota tuoretta, laadukasta ja monipuolista sisältöä loppuasiakkaille. Superuser-päivillä kuultiin myös, että uudessa versiossa varauskalenterit ja muut ulkoiset järjestelmät on integroitu osaksi TWID-yhteisöä, joten loppukäyttäjän ei tarvitse enää kirjautua sisään moneen eri järjestelmään.

Superuser-päivillä päästiin kokeilemaan myös TWIDin uutta ulottuvuutta eli mobiilisovellusta. TWIDiä voi siis käyttää nyt kätevästi myös älypuhelimella. Android-versio on jo valmis ja iPhone-sovelluskin valmistuu kuluvan kevään aikana. Uuden TWIDin tarjoamiin mahdollisuuksiin voi tutustua tarkemmin kuvitteellisen Maailman Pienimmän Kuntokeskuksen nettisivuilla osoitteessa: http://mpk.twid3.com/

Tämän lisäksi Superuser-päivillä esiteltiin TWIDin uusia sisältöpaketteja, jotka tarjoavat asiakasyrityksille apua laadukkaan ja kiinnostavan sisällön tuottamiseen. Puheenvuoron sai myös Petri Laaksonen, joka esitteli Information Partnersin kanssa yhteistyössä toteutettuja tutkimuspaketteja, joiden avulla voi arvioida ja seurata omaa liiketoimintaa. Loppukevennyksenä päästiin tutustumaan personal trainingin saloihin Ari Uusitalon ja Marko Heikkisen opastuksella.

Superuser-päivä järjestettiin järjestettiin 16. maaliskuuta Kotkassa Hyvinvointikeskus Huuman tiloissa. Uuden version esittelyn lisäksi tarjolla oli mukavaa seuraa, kuumaa keskustelua ja paljon uusia ideoita. Seuraava Superuser-päivä järjestetään taas syksyllä, tervetuloa silloin mukaan!

19.03.2012 15:217 vuotta sitten

TWID valittiin Suomen kekseliäimpien startup-yritysten listalle

Markkinointi&Mainonta -lehti listasi 12 kekseliäintä suomalaista media- ja markkinointialan startup-yritystä. TWIDin lisäksi listalle valittiin Applifier, Hammerkit, Kiosked, Scoopshot, Mobile Backstage, Scoopinion, ThingLink, Transfluent, Tuubio, Third Presence ja Web of Trust. M&M:n artikkelin mukaan tämä kekseliäs yritysjoukko kumoaa vanhan väitteen suomalaisten innovaatioiden teknologiavetoisuudesta ja startup-yritysten surkeasta markkinointi-osaamisesta.

”Vaikka listatut yritykset ovat vielä nuoria ja niiden liikevaihdot ovat vaatimattomalla tasolla, monet niistä ovat onnistuneet saamaan suuria kansainvälisiä asiakkaita”, artikkelissa kehutaan. Useimpia listan yrityksiä yhdistää voimakkaan kansainvälisen kasvun lisäksi vahva asiakaslähtöisyys. Listatut verkkosovellukset tekevät liiketoimintaa muun muassa yhdistämällä sosiaalisen median kanavia toisiinsa, suodattamalla mediasisältöjä ja auttamalla asiakkaiden sitouttamisessa.

TWID kiittää kunniasta ja toivottaa onnea myös muille M&M:n listaamille kekseliäille yrityksille!

19.03.2012 10:437 vuotta sitten

TWID muuttaa

TWID on muuttanut uusiin kasvavalle tiimille sopiviin tiloihin Helsingin Kaisaniemeen.

Uusi osoitteemme on Vuorikatu 16 A 8, 00100 Helsinki.  Tervetuloa käymään TWIDin toimistolla!

23.02.2012 20:067 vuotta sitten

TWID starts collaboration with an American fitness guru Jana Stewart

Jana Stewart is a health, wellness, and lifestyle coach, a professional athlete as well as a fitness model, who is passionate about living an active and healthy lifestyle. She has built up a reputation for inspiring and encouraging people to live their fittest life ever. Her mind, body & soul -approach to health and wellness has proven to be very successful for people all over the world.

Jana Stewart will start writing a blog on TWID’s new website and updating TWID’s accounts in different social media services in order to provide better service to our customers and increase TWID's visibility in international markets. Stewart will also start producing fitness, diet and personal training tips for our fitness club customers on a weekly basis. TWID welcomes Jana Stewart in our team; we are very excited about the opportunities this co-operation could present to us!

You must first train your mind, then you’re body will follow.” Jana Stewart

15.02.2012 12:177 vuotta sitten

Jutta Gustafsberg: TWID toi eloa FitFarmin foorumiin

"Hyvin toimiva foorumi on yksi TWIDin parhaista ominaisuuksista", Jutta Gustafsberg kehuu.

Lue koko haastattelu täältä: http://www.twid.com/casefitfarm

 

Haastattelu luettavissa sivuille rekisteröityneille

09.02.2012 08:597 vuotta sitten

Suomalaiset innostuivat pudottamaan painoa verkossa

TWIDin asiakkaan FitFarmin valmennuspalveluun on rekisteröitynyt jo lähes 30 000 innokasta laihduttajaa ja kunnonkohottajaa. FitFarm on fitness-yrittäjä Jutta Gustafsbergin luotsaama täysin verkkopohjainen kuntovalmennusohjelma. TWIDin alustalla toimiva palvelu tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ruokavalio- ja treenisuunnitelmia, treenivideoita sekä tsemppiä ja vertaistukea dieetin noudattamiseen. Yli 90 prosenttia Fitfarmiin rekisteröityneistä käyttäjistä koki saaneensa apua ja tukea laihduttamiseensa FitFarmin viimeisimmästä Lite-valmennusohjelmasta.

TWID toivottaa tsemppiä kaikille FitFarmin uuteen GoFatFo-haasteeseen tarttuneille!

Lisätietoa valmennusohjelmasta löydät osoitteesta www.fitfarm.fi

02.02.2012 14:217 vuotta sitten

Kysely TWID.com-yhteisön jäsenille

Kehitämme TWID.com-sivustoa, ja kuulisimme mielellämme sinun mielipiteesi sivuston ulkoasusta ja sisällöstä.

TWID.com-yhteisön käyttäjäksi voit rekisteröityä etusivun oikeasta reunasta. Kirjaudu sisään yhteisöön ja vastaa kyselyyn!

04.01.2012 15:347 vuotta sitten

TWID.com uudistuu

TWID.com-yhteisön ulkoasu uudistuu, ja ensimmäiset muutokset ovat jo näkyvillä. Voit antaa meille palautetta etusivun oikeasta reunasta löytyvällä palautelomakkeella. Klikkaa "Anna palautetta", ja kerro meille mielipiteesi. Jatkamme sivujen kehittämistä palautteen avulla.

02.12.2011 16:407 vuotta sitten

TWID rekrytoi

Koodaava JavaEE-osaaja

Haluatko olla mukana luomassa suomalaisen ohjelmistoyrityksen kansainvälistä kasvua?
Etsimme Helsinkiin tai Jyväskylään koodaava JavaEE-osaajaa.


Tarjoamme Sinulle avaintehtävän kansainvälisesti kasvavassa yrityksessämme, jonka ratkaisu on käytössä jo yhdeksällä kielellä Euroopan eri maissa.


Päätehtävänäsi on vastata tai kehittyä vastaamaan järjestelmämme hajautetusta ja skaalautuvasta arkkitehtuurista ja kehittämisestä. Työskentelet teknisesti osaavan tuotekehitysjohtajamme, kehittäjien sekä alihankkijoidemme kanssa. Kädenjälkesi tulee näkymään ohjelmistomme jokaisessa kerroksessa backendistä käyttöliittymään. Roolisi ei ole puhtaasti sovellusarkkitehtuurissa, vaan kykenet säilyttämään koko ajan tuntuman myös ohjelmointiin.


Osa tuotekehitystämme on ulkoistettu Suomeen sekä ulkomaille. SaaS-mallilla tarjottava ratkaisumme perustuu JavaEE-arkkitehtuuriin sekä hajautettuihin Linux-palvelimiin. Muita käyttämiämme teknologioita ovat mm. JBOSS, JSF 2.0, MySQL, Eclipse, SVN ja Bugzilla.

Toivomme, että sinusta tulee avaintekijä kehittyvään 14 hengen kansainväliseen yritykseemme. Edellytämme sinulta:

  • vahvaa JavaEE-kokemusta
  • ymmärrystä laajoista järjestelmistä ja niiden arkkitehtuureista
  • halua ja kykyä toimia teknisesti johtavassa roolissa
  • kiinnostusta rooliin, jossa saat sekä vastuuta että vapauksia


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi osana kasvavaa yritystämme. Osoitettuasi kykysi olemme halukkaita keskustelemaan osakkuudestasi yhtenä palkitsemistapana.

 

Haluatko ottaa uuden askeleen urallasi?


Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen info@twid.com 9.12.2011 mennessä.

Lisätiedot: +358 40 544 5315

16.11.2011 11:437 vuotta sitten

TWID in Events

EHFA Fitness Forum presentation now available

TWID was delighted to attend the EHFA Fitness Forum this week. Niko Tuominen from TWID was one of the speaker's at the event. Check out his presentation from here, and learn more about empowering social media as a business tool.

In case you have questions about Niko's presentation, please contact us at info@twid.com.

10.11.2011 10:197 vuotta sitten

TWIDille uusi pohjoisin asiakas

Body Center toimii Kemissä ja Torniossa, ja laajentaa vuoden alussa uuteen viidenteen pisteeseensä Tornion keskustassa. Kasvun tueksi ja asiakkaita paremmin palvellakseen Body Center otti käyttöön TWIDin.

Kemi-Tornion Body Center on maantieteellisesti pohjoisin TWID-asiakas. Paljon menestystä Body Centerille!

Eteläisin TWID-asiakas löytyy Espanjan rannikolta Valenciasta.

Bodycenterin TWIDiin pääset tästä.

 

TWID has a new northern customer, located almost in the Arctic Circle! Body Center will soon have 5 clubs in the Kemi-Tornio Area. Go and visit their TWID site to take a closer look.

The most southern TWID customers are located in Valencia, Spain.

20.09.2011 11:397 vuotta sitten

Follow us on TWITTER

TWID on yrityksenä sekä Suomen että Hollannin toimesta, juttelemassa, palvelemassa ja jakamassa vinkkejä epävirallisemmin myös Twitterissä.

Löydät meidät seuraavista osoitteista: http://twitter.com/twidcom

tai hollannin kielen taitoisille: http://twitter.com/TWID_NL

Mukavaa kesää ja twiitailemisiin!

 

TWID poppoo

04.07.2011 12:578 vuotta sitten

Tulevia tapahtumia

Tulevia tapahtumia

Kesäkuun aikana TWID osallistuu mielenkiintoisiin tapahtumiin Suomessa ja Espanjassa.

1.6. TWID osallistuu Kuortaneella järjestettävään kansalliseen liikuntayrittäjäpäivään

8.6. TWID on mukana Barcelonassa järjestettävässä EHFA:n Executive Leadership Forum -tapahtumassa

 

Jatkossa tarjoamme tarkempaa tietoa näiden tapahtumien annista TWID.com-sivuston keskusteluryhmissä.

25.05.2011 19:468 vuotta sitten

Tervetuloa TWIDin Jyväskylän toimistolle

TWIDin Jyväskylän toimisto on muuttanut uusiin tiloihin

TWIDin Jyväskylän toimisto on muuttanut Technopoliksen tilohin Ylistönmäelle. Uudet tilat ovat viimeistelyä vaille valmiit. Tervetuloa tutustumaan!

 

 

 

 

 

 

 

Jyväskylän toimiston osoite on:

Ylistönmäentie 31, 40500 Jyväskylä

Sijainti kartalla

 

 

 

20.05.2011 13:588 vuotta sitten

TWID vastaa Plus 10 -kampanjasivuston teknisestä toteutuksesta

Kampanjasivusto paremman diabeteshoidon puolesta osoitteessa www.plus10.fi 

 

Vuorovaikutteinen Plus 10 -kampanjasivusto on toteutettu TWID-teknologiaa hyödyntämällä.

  • Kampanjasivustolla voi lukea uutisia ja blogeja sekä katsoa Vesa-Matti Loirin tähdittämän kampanjavideon.
  • Auta-painiketta klikkaamalla lahjoittaa automaattisesti 0,50 € diabetestyön hyväksi.
  • Sivustolla kävijät voivat haastaa ystävänsä mukaan kampanjaan online-postikorttien välityksellä.
  • Terveisiä voi lähettää myös vaikuttajille.

 

Maaliskuun lopussa startanneen Plus 10 -kampanjan tavoitteena on auttaa suomalaisia diabeetikoita saamaan laadukasta hoitoa tulevina vuosina. Kampanjan suojelijana ja keulakuvana toimii Vesa-Matti Loiri. Kampanjan järjestää Novo Nordisk Farma Oy.

 

Tervetuloa tutustumaan sivustoon osoitteessa www.plus10.fi.

 

Lisätietoja: Hanna Selmgren, hanna.selmgren@twid.com, 040-8360600

06.04.2011 15:468 vuotta sitten

Margit Metiäinen voitti TWID-kuntokeskuskäyttäjätutkimuksen iPad arvonnan

TWID-kuntokeskuskäyttäjätutkimus 2011

 

Helmikuun alussa toteutettuun TWID-käyttäjätutkimukseen vastasi kaikkiaan 752 henkilöä, seitsemän eri kuntokeskuksen TWID-yhteisöistä.

Vastanneista Margit Metiäinen, Äänekoskelta voitti iPad-arvonnan. Palkinto luovutetaan voittajalle maaliskuun toisella viikolla.

Tutkimuksen tulokset osoittivat, että TWID-yhteisöjen käyttäjät olivat erittäin tyytyväisiä yhteisöpalveluun. 73% vastanneista vieraili yhteisöissä vähintään kerran ja 54% näistä kaksi kertaa tai useammin viikossa.

Yhteisön toiminnallisuuksista tärkeimmiksi nousivat liikuntaan liittyvät ohjeet ja neuvot, esimerkiksi treeni- ja lihashuoltovinkit. Lisäksi runsaasti kannatusta saivat ravintovinkit ja lajiesittelyt.

Kiitos kaikille vastanneille ja energistä kevään jatkoa.

TWID Oy

04.03.2011 10:258 vuotta sitten

Gymtec 2011 -messut Tampereella 24.-25.3.2011

TWID mukana Gymtec-messuilla

Gymtec - Kuntoliikunnan huipputapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 24.-25. maaliskuuta

TWID osallistuu Gymtec-messuille Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY Ry:n ja DL Software Oy:n kumppanina. Tervetuloa tutustumaan TWIDiin messuosastoille A 111 ja A 105.

TWID on mukana myös tapahtuman aikana järjestettävässä  SKY Ry:n seminaarissa. Seminaari järjestetään perjantaina 25.3. klo 12.00-15.00 Tähtien salissa (Seminaarikeskus, 2. krs).

 

28.02.2011 17:388 vuotta sitten

TWID mukana IT-tapahtumat 2011 messuilla 23.-24.3.2011

TWID mukana IT-tapahtumat 2011 messuilla 

IT-tapahtumat 2011, Helsingin messukeskuksessa 23.-24. maaliskuuta.

TWID osallistuu kevään suurimpaan IT-alan messu- ja seminaaritapahtumaan Rauhala Yhtiöiden kumppanina. Tervetuloa tutustumaan TWIDin palveluihin osastolle 5 D21.

Torstaina 24.3.2011 klo 12  alkaen TWIDin toimitusjohtaja Jari Kaitera esiintyy tapahtuman Speakers’ Corner -lavalla. Mielenkiintoisen puheenvuoron aiheena on yrityksen oman yhteisön hyödyntäminen asiakas-, henkilöstö- ja kumppaniviestinnässä.

 

Rekisteröidy mukaan tilaisuuteen tästä!


28.02.2011 17:108 vuotta sitten

TWID onnittelee asiakkaitaan hienosta menestyksestä

Keski-Suomen vuoden 2010 liikuttajat palkittiin

TWIDin asikkaat Kuntoliikunta.com (Viitasaari) ja Kuntoriihi (Muurame) palkittiin perjantaina 28.1.2011 Keski-Suomen Urheilujuhlassa. Sekä Kuntoliikunta.com että Kuntoriihi valittiin vuoden liikuttajaksi omalla alueellaan.

TWID onnittelee molempia kuntokeskuksia hienosta menestyksestä!

04.02.2011 16:498 vuotta sitten

Toimitusjohtajan terveiset: Kohti vuotta 2011!

Hyvää vuotta 2011

TWID liiketoiminta kasvoi kovaa vauhtia vuoden 2010 aikana. TWID julkaistiin vuodenvaihteessa 2009/2010. Ensimmäiset asiakkaat testasivat palvelua kevään 2010 aikana.

Kesän 2010 jälkeen liiketoimintamme lähti mukavaan kasvuun ja yrityksellämme on jo kymmeniä asiakkaita Suomessa ja ensimmäiset asiakkaat ovat ottamassa palvelua käyttöön myös Hollannissa, Tsekeissä ja Ruotsissa.

TWIDin asiakaskunta vaihtelee kuntokeskuksista koruliikkeeseen sekä ohjelmisto- ja asiantuntijayrityksiin. Erityisesti Fitness-puolella TWID on ollut todellinen hittituote, mm. Suomessa 15 kuntokeskusta otti käyttöönsä tuotteen syksyn 2010 aikana.

Samalla kun asiakaskunta on kasvanut olemme myös lisänneet asiakastuen resurssointia. Tällä pyrimme parempaan palveluun ja nopeampaan TWID-yhteisöjen pystytysaikaan. 

Mukavaa vuotta 2011 teille kaikille.

Jari Kaitera, toimitusjohtaja

TWID Oy

17.01.2011 16:248 vuotta sitten

Markkinointiviestinnän viikon tietoiskuesitys ladattavissa

Puheenvuoroesitys ladattavissa PDF-muodossa. TWID Markkinointiviestinnän viikon ammattilaispäivillä 26.-27.10.

Markkinointiviestinnän viikon ammattilaispäivät järjestettiin Wanhassa Satamassa 26.-27.10. TWID osallistui tapahtumaan yhdessä viestintätoimisto AC-Sanaforin kanssa järjestämällä viestintään ja verkkoyhteisöihin liittyviä tietoiskuja.

Jari Kaiteran seminaaripuheenvuoron esitys löytyy tästä linkistä.

22.10.2010 12:218 vuotta sitten

Kuntokeskukset kehittävät toimintaansa oman TWID-yhteisön avulla

Pääkaupunkiseudun kuntokeskukset löysivät TWIDin

Alkavan syksyn aikana TWID Oy on saanut useita uusia kuntokeskusasiakkaita. Pääkaupunkiseudun kuntokeskuksista Idealfit, HealthEx ja Lauttasaaren Liikuntakeskus ovat avaamassa oman TWID-verkkoyhteisön.

Kuntokeskukset käyttävät verkkoyhteisöä liiketoimintansa kehittämiseen hyödyntämällä TWIDiä uusasiakashankinnassa sekä asiakkaiden sitouttamisen työkaluna. Yksinkertaisimmillaan tämä tarkoittaa sitä, että yhteisössä kuntokeskuksen nykyiset asiakkaat voivat suositella kuntokeskusta kavereilleen, mistä keskus saa uusia asiakaskontakteja. Toiseksi yhteisön jäsenet voivat tutustua helposti ohjaajiin ja muihin kuntoilijoihin verkossa, mikä parantaa keskuksen yhteisöllisyyttä ja ryhmähenkeä. 

TWIDin avulla kuntokeskukset voivat palvella asiakkaitaan paremmin, mikä on edellytys myös liiketoiminnan kehittämiselle. Palautteen antaminen ja vinkkien kysyminen ohjaajilta onnistuu helposti, ja kynnys yhteydenottoon on verkossa matala.

– TWID-verkkoyhteisö on asiakkaillemme paikka jakaa kokemuksia sekä antaa meille palautetta. Kuuntelemme yhteisössä asiakkaitamme, ja kehitämme palvelujamme heidän näkemystensä ja ideoidensa pohjalta, toteaa Jouni Herranen HealthExiltä.

Verkkoyhteisön avulla on myös mahdollista kehittää sisäistä ja ulkoista viestintää. Tiedot kulkevat nopeasti ja turvallisesti, sillä yhteisö on suljettu muilta kuin kuntokeskusten rekisteröidyiltä jäseniltä. Henkilökunnalla voi olla oma sisäinen TWID-yhteisö, jonka sisällön pääsee näkemään vain henkilökunnan jäsenet.

– Verkkoyhteisössä vuorovaikutus on helppoa ja lähes reaaliaikaista, mikä auttaa meitäkin kehittämään palvelujamme entistä nopeammin, jatkaa Jouni Herranen.

TWID-yhteisön avulla kuntokeskuksen asiakkaat pääsevät myös helpommin hyötymään kuntokeskusten asiantuntijuudesta kuntoilu- ja terveysasioissa. Henkilökunta pystyy jakamaan tietoa asiakkaille esimerkiksi blogin avulla tai antamalla vinkkejä keskustelupalstalla.

TWIDin kuntokeskusasiakkaisiin kuuluvat myös Huuma, Ääneseudun kuntokeskus, KuntoRiihi ja Kuntoliikunta.com.

 

Lisätietoja:

www.twid.com

Hanna Selmgren:

TWID Oy, myyntipäällikkö, p. 040 836 0600 tai hanna.selmgren@twid.com

22.09.2010 16:358 vuotta sitten

Ohjelmistoyritys hyödyntää verkkoyhteisöä sisäisessä viestinnässä ja asiakaspalvelussa

Verkkoyhteisö helpottaa sisäistä viestintää ja asiakaspalvelua

Ohjelmistoyritys Rauhala Yhtiöden omalle henkilöstölle tarkoitettu verkkoyhteisö on lisännyt työntekijöiden keskinäistä viestintää. Myönteisten kokemusten rohkaisemana yritys avaa syksyn aikana toisen, teknisenä asiakastukena toimivan verkkoyhteisön. Yhteisöjen teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa yhteisöpalveluyritys TWID Oy.

Rauhala Yhtiöiden toimitusjohtaja Mika Hakanpään mukaan kokemukset toukokuussa avatusta sisäisestä verkkoyhteisöstä ovat positiivisia: henkilöstön keskinäinen kanssakäyminen ja tiedonjako on lisääntynyt yhteisön ansiosta.

– Meillä on jo vuosia ollut käytössä verkossa toimivia sisäisen viestinnän välineitä, kuten intranet ja toimitusjohtajan blogi. Ne eivät kuitenkaan ole mahdollistaneet todellista vuorovaikutusta ihmisten välillä, Hakanpää kertoo.

Rauhala Yhtiöt on neljällä eri paikkakunnalla toimiva yritys. Työ asiantuntijaorganisaatiossa on liikkuvaa, eivätkä edes kaikki saman toimipisteen ihmiset tapaa toisiaan liian usein. Verkossa toimiva henkilöstöyhteisö on mainio tapa pitää organisaation yhteisöllisyyttä yllä. Jokaisella Rauhalan työntekijällä on henkilöstöyhteisössä oma profiili. Yhteisö toimii työhön liittyvän tiedon ja ohjeiden jakamisen kanavana, mutta mahdollistaa myös kevyempien asioiden käsittelyn. Rauhalan liikuntaan ja terveisiin elämäntapoihin kannustava yrityskulttuuri näkyy vahvasti myös verkkoyhteisössä.

– Työntekijämme ovat perustaneet esimerkiksi painonhallintaan, ruokavalioon tai tiettyihin liikuntamuotoihin keskittyviä alayhteisöjä. Niissä keskustellaan aihepiiristä, jaetaan vinkkejä ja tsempataan muita ryhmän jäseniä, Hakanpää kertoo.

Yhteisön toteutuksesta vastaa TWID Oy. TWID-verkkoyhteisön avoimuuden asteen voi määritellä itse. Tarvittaessa TWID on ulkopuolisilta täysin suljettu ja teknisesti turvallinen yhteisö, jossa voi käsitellä myös yrityksen sisäisiä asioita ilman pelkoa tiedon leviämisestä.

 

Verkkoyhteisö mahdollistaa laadukkaamman asiakaspalvelun

Kynnys yrityksen asiakaspalvelunumeroon soittamiselle on monelle korkea. Tuotteeseen tai palveluun liittyvä epäkohta voi siksi jäädä selvittämättä. Hakanpää uskoo, että syksyllä avattava teknisenä asiastukena toimiva verkkoyhteisö mahdollistaa entistä laadukkaamman asiakaspalvelun.

– Verkossa yhteydenoton kynnys ei ole niin korkea. Toivomme, että käyttäjät ottaisivat asiakaspalveluyhteisössä aktiivisen roolin ja kysyisivät nykyistä rohkeammin apua pulmiinsa, Hakanpää kertoo.

Hakanpää näkee verkkoyhteisössä myös toisen merkittävän vahvuuden: kun käyttäjät voivat keskustella asiakaspalveluhenkilöiden lisäksi keskenään, saattaa apu pulmaan löytyä suoraan toiselta käyttäjältä. Käyttäjien opastaessa aktiivisesti toisiaan jää Rauhalan omille asiakaspalvelijoille aikaa keskittyä vastaamaan yksityiskohtaisempaa paneutumista vaativiin kysymyksiin.

Verkkoyhteisö on yritykselle myös tärkeä monitorointityökalu. Esimerkiksi usein toistuvat kysymykset samasta aiheesta ovat selkeä signaali.

– Verkkoyhteisön avulla voimme tarkkailla, mitkä ovat niitä palveluihin tai tuotteisiin liittyviä epäkohtia, joihin meidän täytyy kiinnittää erityistä huomiota, Hakanpää summaa.

 

Lisätietoja:

www.twid.com

www.rauhala.fi

Mika Hakanpää:

Rauhala Yhtiöt Oy, toimitusjohtaja, p. 0201 210 203, mika.hakanpaa@rauhala.fi

Hanna Selmgren:

TWID Oy, myyntipäällikkö, p. 040 836 0600 tai hanna.selmgren@twid.com

_________________________________________________________________________________________

Rauhala Yhtiöt Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen yritys, jonka konttorit sijaitsevat Helsingissä ja Seinäjoella. Yrityksen palveluihin kuuluvat tietotekniikka-, tietoliikenne ja ICT-palvelut. Rauhala Yhtiöt toimii myös TWIDin jälleenmyyjänä. Yhteistyö alkoi toukokuussa 2010.

09.09.2010 16:528 vuotta sitten

Syksyn TWID-asiakastilaisuudet keräsivät runsaan yleisön läpi Suomen

TWID järjesti elo-syyskuun vaihteessa neljä asiakastilaisuutta eri puolilla Suomea

Sosiaalisuuteen ja yritysyhteisöihin liittyvät tilaisuudet onnistuivat hyvin. Osallistujat olivat kiinnostuneita kuulemaan TWID-yhteisöistä, ja keskustelu sosiaalisen median hyödyntämisestä yritystoiminnassa oli aktiivista.

Tilaisuuksien teemoja olivat sekä sosiaalisuus yleisemmällä tasolla että yhteisöpalvelujen hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä.

TWID-yhteisöpalvelu lanseerattiin syksyllä 2009. Toimistusjohtaja Jari Kaitera esitteli tilaisuuksissa TWIDin keskeisimpiä ominaisuuksia. Tällä hetkellä palvelu on jo yli 30 yrityksn käytössä, ja lukuisat asiakasreferenssit puhuvat selkeästi TWIDiin liittyvien mahdollisuuksien puolesta.

Jan Vorselman kertoi tilaisuuksissa siitä miten sosiaalisuutta parantamalla kuntokeskukset voivat erottua kilpailijoistaan. Kuntokeskuksella voi olla todella suuri merkitys liikuntaa harrastavan ihmisen arjessa kodin ja työn ohella. Kuntokeskuksen oma yhteisö mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen myös kuntokeskuskäyntien ulkopuolella - jäsenyys voi tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaista hyötyä.

TWID-yhteisön käyttöönotto on yritykselle selkeä mahdollisuus kehittää omaa liiketoimintaa. Yhteisö esimerkiksi tehostaa yrityksen viestintää ja markkinointia, tuo uusia liidejä ja sitouttaa asiakkaita. Niko Tuominen korosti tavoitteiden asettamisen tärkeyttä TWID-yhteisön käyttöönotossa. TWIDin avulla saavutetut hyödyt ovat mitattavissa, kun tavoitteet ovat selvillä.

03.08.2010 10:048 vuotta sitten

TWID verkkoyhteisö European Health and Fitness Forum -tapahtumalle

TWID Oy perustaa ensimmäisen tapahtumayhteisön

Vuonna 2011 järjestettävälle European Health and Fitness Forum -tapahtumalle on avattu oma verkkoyhteisö, joka toimii vuorovaikutuskanavana tapahtuman eri osapuolten välillä. Nyt perustettava yhteisö on ensimmäinen TWID-tapahtumayhteisö.

Yhteisön tavoitteena on tukea tapahtuman markkinointia sekä helpottaa vuorovaikutusta tapahtumaa järjestävien ja siihen osallistuvien tahojen välillä. Yhteisöön tulee aihepiiriin liittyviä keskusteluryhmiä ja lisäksi sen kautta voi julkaista blogia, tiedotteita ja uutiskirjeitä. Tapahtumaan osallistuville yhteisö tarjoaa muun muassa ajankohtaista tietoa sekä mahdollisuuden antaa palautetta.

”Verkkoyhteisö helpottaa vuorovaikutusta erityisesti tässä tapauksessa, kun yhteisön jäsenet ovat kansainvälisiä toimijoita eri puolilta maailmaa. Lisäksi reaaliaikainen tieto ja mielenkiintoinen sisältö sitouttavat tapahtumaan osallistuvia tahoja,” kertoo TWID Oy:n toimitusjohtaja Jari Kaitera.

European Health and Fitness Forum 2011 on hyvinvointialan asiantuntijoiden konferenssi ja se järjestetään Jyväskylässä 13.–14.7.2011. Tapahtumaan osallistuu fitness-alan yritysjohtoa, kuntokeskusyrittäjiä sekä erilaisia alan järjestöjä ja tutkijoita. Tapahtuman pääteemoja ovat myynnin ammattimaistaminen sekä yhteisöllisyys ja sosiaalisuus hyvinvointialalla. Tapahtumaa varten perustettava verkkoyhteisö tukee vahvasti yhteisöllisyysteemaa.

28.07.2010 13:158 vuotta sitten

MM-aerobicaaja Rita Niemi avaa oman TWID-yhteisön

Urheilumaailman yhteisöllisyys laajenee yhä vankemmin verkkoon

Yhteisölliset verkkopalvelut tekevät tuloaan myös kilpaurheilun pariin. Ilmiö on tähän saakka rakentunut valmiiden yhteisöpalvelujen varaan, kuten Facebookissa koottuihin ryhmiin. Seuraava askel on urheilijan tai joukkueen oman brändin alla toimiva yhteisöpalvelu faneille, sponsoreille ja medialle.  Oman yhteisön etuja ovat esimerkiksi sisällön parempi hallittavuus sekä näkyvämpi ja selkeämpi mahdollisuus brändäykseen. Oma yhteisö toimii myös tehokkaana  ja vuorovaikutteisena viestintäkanavana. MM-aerobicaaja Rita Niemi päätti ottaa verkostonsa omakseen ja avasi verkkoyhteisön.

Rita Niemi aloitti yhteistyön yhteisöpalveluyritys TWID Oy:n kanssa. Urheilumaailmassa yhteisöpalveluyrityksen ja kilpaurheilijan välinen yhteistyö on uutta. Rita Niemi tavoittelee yhteisöllä paitsi läheisempää kontaktia faneihinsa myös parempaa palvelua sponsoreilleen: kaikille avoimen yhteisön ohella Rita Niemellä on vain sponsoreille tarkoitettu suljettu yhteisö, jossa tiedonvaihto on nopeaa ja vaivatonta.

- Mielestäni on hienoa, että yhteisössä myös sponsorit voivat viedä omaa viestiään eteenpäin. Sponsorit voivat esimerkiksi saada palautetta tai apua tuotekehitykseensä yhteisön muilta jäseniltä. Tämä tekee yhteisön mielenkiintoiseksi myös sponsorien kannalta, Rita Niemi kertoo.

Verkkoyhteisöt ovat alkaneet levitä myös kuntokeskuksiin, jotka tarjoavat jäsenilleen omia suljettuja yhteisöjä. Rita kirjoittaa blogia myös eri kuntosalien verkkoyhteisöihin.

Rita on voittanut kilpa-aerobicin Euroopan mestaruuden vuosina 2007-2008 sekä hopeaa maailmanmestaruuskisoissa vuosina 2007-2009. Tämän vuoden EM-kisoissa Rita sijoittui hopealle. Nyt Rita valmistautuu syksyllä järjestettäviin MM-kisoihin, joiden tavoitteena hänellä on kultamitali.

Verkkoyhteisö on Ritalle paitsi vuorovaikutteinen fanifoorumi, myös suora kanava jakaa tietoa terveellisistä elämäntavoista, treenaamisesta sekä kilpaurheilusta. Yhteisössä voi seurata Ritan valmistautumista kilpailuihin, harjoittelua sekä tietysti kuulla tuoreet tunnelmat kilpailujen jälkeen. Ritan blogi on osa verkkoyhteisöä.

Tutustu Ritan yhteisöön osoitteessa www.ritaniemi.com

27.07.2010 11:588 vuotta sitten

Äänekoskelainen kuntokeskus avasi asiakkailleen TWID-verkkoyhteisön

Äänekoskelainen kuntokeskus lisää liikunnan iloa omalla verkkoyhteisöllä

Yhteisöllisten verkkopalvelujen suosio on kasvamassa, mihin äänekoskelainen Ääneseudun kuntokeskus vastasi avaamalla asiakkailleen oman verkkoyhteisön alkuvuodesta. Yhteisössä kuntokeskuksen asiakkaat voivat keskustella esimerkiksi treenaamisesta, ravinnosta tai painonpudotuksesta. Lisäksi yhteisössä voi antaa palautetta sekä lukea kuntokeskuksen tapahtumista. Palvelun teknisestä toteutuksesta vastaa TWID Oy.

TWID on internetissä yrityksen omilla websivuilla toimiva suljettu ja turvallinen yhteisöpalvelu.

Yhteisölliset verkkopalvelut tekevät kovasti tuloaan urheilun pariin. Ilmiö on tähän saakka rakentunut valmiiden yhteisöpalvelujen varaan, kuten Facebookissa koottuihin ryhmiin. Seuraava askel onkin esimerkiksi kuntokeskusten jäsenilleen suuntaamat suljetut yhteisöt. Oma yhteisö toimii myös tehokkaana ja vuorovaikutteisena viestintäkanavana.

Kuntokeskuksen verkkoyhteisön tarkoitus on innostaa ihmisiä liikkumaan sekä rohkaista keskustelemaan ja kysymään mieltään askarruttavista aiheista muilta yhteisön jäseniltä. Ohjaajille voi antaa esimerkiksi tuntien musiikkitoiveita tai ehdottaa uusia tuotteita myyntiin, jolloin jokainen pääsee osaltaan kehittämään kuntokeskuksen toimintaan.

– Kuntoilemaan tuleminen on suurelle osalle asiakkaistamme sosiaalinen tapahtuma, ja nyt salilla alkanutta keskustelua voi jatkaa kotona ohjaajien tai treenikavereiden kanssa. Lisäksi suosittu Käräytä kaverisi -kampanja jatkuu yhteisössä ja liikkumattomat kaverit voi käräyttää salille verkossa, kertoo Ääneseudun kuntokeskuksen toimitusjohtaja Harri Lahtinen.

Olemalla aktiivinen verkkoyhteisössä, yhteisön jäsen saa kerättyä pisteitä. Pisteitä saa keskustelunaloituksista, kommenteista tai esimerkiksi suosittelemalla kuntosalia kaverille. Pisteillä saa rahanarvoisia etuja, kun niitä on kertynyt tarpeeksi.

Tietoa liikunnasta voi saada myös yhteisön blogista. Kuntokeskuksen ohjaaja Meri Peuhkurinen kirjoittaa juoksublogia ja lisäksi MM-aerobicaaja Rita Niemi alkaa kirjoittaa blogia ammattiurheilijan näkökulmasta.

15.06.2010 15:549 vuotta sitten

Growthlab Consulting & TWID webinar 19.4.2010

Growthlab and TWID webinar 19.4.2010

TWID and Growthlab Consulting held a webinar on business usage of communities. Here are the slides of the presentation.

Here are the presentation slides in PDf format.

19.04.2010 14:519 vuotta sitten

Sosiaalinen media Vantaan Technopolis Business Breakfast seminaarin aiheena 19.3.2010

Vantaan Technopoliksen Business Breakfast tilaisuuden aiheena sosiaalinen media ja verkkoyhteisöt

Seminaari keräsi yli 50 aktiivista osallistujaa

Puheenvuorot käsittelivät miten sosiaalista mediaa ja verkkoyhteisöjä voidaan hyödyntää teknologiayrityksen markkinoinnissa tehokkaasti, vaikka yrityksen budjetti olisi pieni. Yrityksen  oman tuotteen aihealueeseen littyvä sisältö sekä  tiedotteet ja blogikirjoitukset auttavat Google-näkyvyyden saavuttamisessa. Oma asiakkaille tai kumppaneille suunnattu verkkoyhteisö tukee kohderyhmän sitouttamista.

Kaiteran puheenvuoron kalvot löydät tästä linkista. Puheenvuoro käsitteli sosiaalisen median ja verkkoyhteisöjen hyödyntämistä B2B-markkinoinnissa.

19.03.2010 10:099 vuotta sitten

Hauska video?

Yrityksen oma asiakasyhteisö on hyvä paikka jakaa muutakin kuin vakavaa sisältöä. Itseasiassa meidän mielestä yhteisön pitäisi olla myös hauska ja viihdyttävä.

Sisältöä löytää helposti erillaisista sosiaalisen median yhteisöistä, vaikkapa YouTubesta.

16.03.2010 11:529 vuotta sitten

Suomalaiset yritykset jäljessä yhteisömedian hyödyntämisessä

Suomalaiset yritykset selvästi muuta maailmaa jäljessä sosiaalisen median hyödyntämisessä

Growth Lab consulting julkaisi 10.3.2010 tutkimustulokset yrityspäättäjille vuoden alussa toteutetusta kyselystä. Tulosten mukaan suomalaiset yritykset ovat edelleen varsin alussa yhteisöpalveluiden hyödyntämisessä yrityskäyttöön.

Yritykset ovat alkaneet hyödyntää sosiaalista mediaa erityisesti markkinoinnissa ja viestinnässä, mutta silti 50% vastaajista eivät olleet hyödyntäneet lainkaan yhteisömedioita liiketoiminnassa tai kokeneet siitä konkreettista hyötyä. Vastaava luku McKinseyn globaalissa tutkimuksessa oli 31%.

Winnovation verkoston suomalaisessa tutkimuksessa, yritysten erityisinä haasteina koetaan jäykkä yrityskulttuuri ja yritysjohdon puutteellinen tietämys sosiaalisen median konseptien mahdollisuuksista ja niiden toteuttamisesta. Hankkeiden strategista merkitystä liiketoiminnalle ei ymmärretä, eikä niiden toteutusta priorisoida riittävästi.

Tutkimuksen mukaan 40% yrityksistä tulee panostamaan seuraavaksi sosiaalisen median strategian luomiseen. 30% vastaajista ei tiedä, mitkä heidän yrityksensä suunnitelmat sosiaalisen median alueella ovat.

”Uskon, että seuraavan vuoden aikana edelläkävijäyritykset tulevat toteuttamaan sosiaalisen median avulla organisaation sisäisiä osaamispankkeja, innovaatiokeskusteluryhmiä ja asiantuntijaverkostoja, jotka nopeuttavat organisaation osaamispääoman kehittymistä ja parantavat työn tehokkuutta ja laatua. Toiset organisaatiot panostavat myös verkostomaiseen yhteistyöhön asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Syntyy uudenlaisia innovaatio-, markkinointi-, ja palvelutoimintoja ja niiden kautta uusia liikeideoita, sisältöä, palveluprosesseja ja kannattavaa, uutta liikevaihtoa”: väittää Winnovation Network:in puheenjohtaja, Markku Silén.


”Teknologiakehitys on äärettömän mielenkiintoisessa murroksessa. Avoimet ratkaisut, pilviteknologia, sosiaalisen median helppokäyttöiset kommunikaatioalustat, mobiiliratkaisut ja paikannusteknologia tulevat yhdessä mahdollistamaan innovatiivisia toimintamalleja useille organisaatioille. Yrityksen johdon tehtävänä on arvioida oman organisaation kannalta niiden käyttökelpoisuutta ja varmistaa liiketoimintamallin integraation, sekä muutosohjelman onnistunut toteutus”: jatkaa Markku Silén.


Tutkimuksen toteutti Growth lab Consulting Finland Oy yhdessä Winnovation verkoston muiden yhtiöiden kanssa. Siihen osallistui 178 vastaajaa. Tutkimus toteutettiin sosiaalisen median avulla ja esimerkiksi siihen liittyvän LinkedIn asiantuntijakeskustelun kautta.

 

Täältä löydät tutkimuksen tulokset

10.03.2010 10:429 vuotta sitten

Kyselyn tulos: Sopisiko yhteisö julkishallintoon

Kyllä!

Kyselymme mukaan 85% vastaajista on sitä mieltä että yhteisömedia sopii julkishallinnon käyttöön.

17.02.2010 19:419 vuotta sitten

Kuntoriihen TWID-verkkoyhteisö avattiin tammikuussa

Oma verkkoyhteisö nostattaa kuntokeskuksen yhteishenkeä

Muuramelainen vuonna 2007 perustettu kuntokeskus KuntoRiihi avasi tammikuussa asiakkailleen oman verkkoyhteisön. Yhteisössä kuntokeskuksen asiakkaat voivat keskustella, antaa palautetta sekä saada vinkkejä kuntoiluun ja tietoa kuntokeskuksen tapahtumista. Palvelu toteutettiin yhteistyössä TWID Oy:n kanssa.

TWID on internetissä yrityksen omilla websivuilla toimiva suljettu ja turvallinen yhteisöpalvelu, joka on tarkoitettu yrityksen asiakkaille, kumppaneille tai henkilöstölle.

Paikallisen kuntokeskuksen ideaan kuuluu, että kuntoilemaan on aina helppo ja mukava tulla. Verkkoyhteisön perimmäinen tarkoitus onkin tuoda KuntoRiiheen lisää tiimihenkeä ja kannustaa asiakkaita liikkumaan.

– Verkkoyhteisössä on hienoa se, että se on aina auki. Tällöin asiakkaita voi palvella vaikka kellon ympäri, kertoo KuntoRiihen omistaja Jarkko Puranen. Verkkoyhteisön kautta kuntokeskuksen asiakkaiden on mahdollista suositella myös kavereitaan liittymään KuntoRiihen asiakkaiksi.

Aktiivisia yhteisön jäseniä palkitaan pistein ja maaliskuuhun mennessä eniten pisteitä keränneet voittavat urheilullisia palkintoja kuten sykemittarin.

– KuntoRiihi muuttaa uusiin tiloihin maaliskuussa ja laajentaa samalla palvelutarjontaansa lisäämällä valikoimiinsa ryhmäliikuntatunnit. Verkkosivujen uudistaminen ja TWID-yhteisön avaaminen kanta-asiakkaillemme oli ajankohtaista juuri nyt, Puranen jatkaa.

Tärkeä osa yhteisöä on myös mahdollisuus antaa vaivattomasti palautetta kuntokeskukselle. Kuntokeskus pystyy palvelemaan asiakkaitaan parhaiten, kun sitä kehitetään asiakkaiden toiveiden mukaan. Yhteisössä on mahdollista toteuttaa myös esimerkiksi asiakastutkimus.

KuntoRiihi on järjestyksessä toinen TWID-yhteisön käyttöön ottanut kuntokeskus. TWID Oy:n muihin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Pro Peruna ry, Songhi, Growthlag ja Fitergo.

Kuntoriihen TWID-yhteisö

09.02.2010 13:269 vuotta sitten

Perunan ystäville oma TWID-yhteisö

LEHDISTÖTIEDOTE 12.1.2010

Perunan ystäville oma verkkoyhteisö?

Pro Peruna ry on avannut perunasta kiinnostuneille oman verkkoyhteisön. Pro Perunan verkkosivuilla toimivassa yhteisössä perunasta kiinnostuneet voivat keskustella, jakaa vinkkejään, reseptejään tai esittää kysymyksiä Pro Perunalle. Yhteisöpalvelun teknisestä toteutuksesta vastaa TWID Oy.

Pro Perunan TWID-verkkoyhteisössä kenen tahansa on mahdollista keskustella perunasta ja perunaan liittyvistä aiheista. Jos tuttuihin perunaherkkuihin kaipaa vaihtelua, vinkkejä on hyvä kysellä yhteisön jäseniltä. Yhteisöön pääsee mukaan rekisteröitymällä Pro Peruna ry:n verkkosivuilla.
- Uskon, että on olemassa paljon perunaan intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä, joille peruna on edelleen se käytetyin raaka-aine ruuanlaitossa. Yhteisön kautta voimme tarjota heille ja kaikille ruuanlaitosta kiinnostuneille oman paikan käydä keskustelua perunasta ja jakaa innostustaan muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa. Toisaalta vain reseptejä tai ruuanlaittovinkkejä kaipaavalle yhteisö on aivan yhtä näppärä paikka hankkia tietoa, kertoo Pro Peruna ry:n projektipäällikkö Hannele Kallio

Myös keittiö-alan ammattilaisia on ajateltu, sillä heille avataan aivan oma yhteisö. Yhteisö on tarkoitettu ainoastaan alan ammattilaisille, minkä takia se on suljettu yleisöltä. Ammattilaisten yhteisössä kaikkien keittiössä työskentelevien on mahdollisuus keskustella perunasta muiden alan ammattilaisten kanssa.

Yhteisöpalvelun toteutuksesta vastaa TWID Oy

TWID Oy tarjoaa yrityksille palvelua, joka on internetissä yrityksen omilla verkkosivuilla toimiva yhteisö. Yhteisö on tarkoitettu joko yrityksen asiakkaille tai kumppaneille. Palvelua voivat yhtälailla hyödyntää myös erilaiset järjestöt ja organisaatiot.
- Ihmisillä on erilaisia mielenkiinnon kohteita, minkä takia keskustelu tietystä aiheesta on hyvä kanavoida omaan yhteisöön, jossa ajatuksia voi vaihtaa samanhenkisten ihmisten kanssa, TWID Oy:n toimitusjohtaja Jari Kaitera sanoo.

Perunan ystäväksi itsekin lukeutuvan Kaiteran mielestä järjestöjen kannattaisi rohkeasti hyödyntää verkkoyhteisöä kosketuspintana jäseniinsä ja asiasta kiinnostuneisiin kuten Pro Peruna ry tekee.
- Järjestöt pystyvät kuulemaan jäsentensä mielipiteet paremmin, jos jäsenille on tarjolla paikka kertoa niitä. Verkossa toimiva yhteisö on tähän juuri sopiva ratkaisu, Kaitera jatkaa.

Perunayhteisö avattiin 16. marraskuuta 2009 ja se löytyy Pro Peruna ry:n verkkosivuilta osoitteesta www.properuna.fi.

12.01.2010 18:199 vuotta sitten

Suomen ensimmäinen kuntokeskus TWID avataan

Kuntokeskus tarjoaa asiakkailleen yhteisöpalvelun internetissä

Kotkassa toimiva kuntokeskus Fitergo avaa lokakuussa internetsivuilleen yhteisöpalvelun, jossa kuntosalin asiakkaat voivat keskustella ohjaajien tai toisten asiakkaiden kanssa verkon välityksellä. Fitergo toteuttaa palvelun yhteisöpalveluyritys TWID Oy:n sekä Suomen hyvinvointikeskusten kanssa.

TWID Oy tarjoaa yrityksille palvelua, joka on internetissä yrityksen omilla websivuilla toimiva yhteisö. Yhteisö on tarkoitettu joko yrityksen asiakkaille tai kumppaneille.

- Fitergo on ensimmäinen kuntosalialan yritys, joka tarjoaa TWID Oy:n yhteisöpalvelua, TWID Oy:n toimitusjohtaja Jari Kaitera huomioi.

Fitergon TWIDissä kuntokeskuksen asiakkailla on mahdollisuus keskustella muiden asiakkaiden tai kuntokeskuksen ohjaajien kanssa sekä antaa palautetta tai toiveita kuntokeskuksen tunneista. Kuntokeskuksen henkilökunta pystyy nopeasti reagoimaan palautteeseen ja hyödyntämään sitä esimerkiksi tuntien sisällön suunnittelussa. Asiakkaat voivat saada tukea, kannustusta ja vinkkejä muilta käyttäjiltä sekä ohjaajilta. Palvelu on tarkoitettu kuntokeskuksen rekisteröityneille jäsenille.

Fitergon toimitusjohtaja Mikko Paavola kertoo:

- Meille avautui hieno tilaisuus päästä mukaan käyttämään TWIDiä ensimmäisenä kuntokeskuksena. Voimme tarjota asiakkaillemme nyt lisäpalvelua, jonka toivomme motivoivan liikkumaan ja luovan ryhmähenkeä. Kuntokeskuksena me tietysti haluamme sitouttaa asiakkaamme juuri meidän saliimme. Tähän TWID vaikuttaa myös hyvältä työkalulta.

Yhteisöpalveluyritys TWID Oy solmi syyskuun 2009 alussa jälleenmyyntisopimuksen Suomen hyvinvointikeskusten kanssa, mitä kautta asiakkaaksi löytyi kuntokeskus Fitergo. Suomen hyvinvointikeskusten toimitusjohtaja Jouko Tidenberg sanoo, että nyt on juuri oikea aika lanseerata yhteisöpalvelu kuntosalimaailmaan. TWID Oy:n ja Suomen hyvinvointikeskusten tavoitteena on markkinoida TWID kuntokeskuksille ja -saleille ympäri Suomea.

-Haluamme luoda kuntosaleille omat sisäiset yhteisöt, joissa samanhenkiset ihmiset voivat jakaa kokemuksiaan toistensa kanssa, Tidenberg summaa.

27.10.2009 21:059 vuotta sitten

Pelkäävätkö suomalaiset yritykset palautetta?

Pelkäävätkö suomalaiset yritykset palautetta?

Keväällä 2008 perustetussa My Starbucks Idea -yhteisössä oli kevääseen 2009 mennessä esitetty jo 70 000 kommenttia. Luku on häkellyttävä. Aktiivisessa yhteisössä Starbucks saa paitsi palautetta, myös kehitysideoita kuluttajilta. Suosittu nettiyhteisö on tänä päivänä korvaamaton sitouttamisen väline, jonka avulla jäsenet tuntevat yrityksen omakseen. Niinkin jokapäiväinen asia kuin kahvi voi herättää ihmisissä suuria tunteita ja halun osallistua lempikahvilansa toiminnan kehittämiseen. Muita suuryrityksiä, joilla on aktiiviset asiakasyhteisöt ovat esimerkiksi Harley-Davidson (HDTalking), Nokia (Royal Artist Club), IKEA (IKEAFANS), Dell (Dell Community) sekä Boeing.

Näin siis maailmalla – entä Suomessa? Alle kymmenellä suomalaisella yrityksellä on verkkosivuillaan oma, aktiivisesti toimiva yhteisö, jossa asiakkaat voivat keskustella yrityksen tuotteista tai palveluista, antaa palautetta ja kehitysideoita. Muutamia suomalaisia edelläkävijöitä ovat Finnmatkat (Lomakompassi), Iittala (MyIittala), Novita (Novita Klubi) sekä Aurinkomatkat (Paikka Auringossa). Pelkäävätkö muut suomalaiset yritykset kuulla, mitä asiakkailla on sanottavaa?

Suomalaiset kuluttajat ovat rohkeita verkkoyhteisöjen käyttäjiä ja jakavat niissä avoimesti tietojaan ja valokuviaan. Yritykset tulevat kuitenkin jälkijunassa. Tänä päivänä kuluttaja kertoo mielipiteensä joka tapauksessa julkisesti jossakin – eikö olisi parempi tuoda keskustelu omalle kotikentälle? Näin pelättyyn negatiiviseenkin palautteeseen voitaisiin reagoida nopeasti. Facebookin ja MySpacen rinnalle tarvitaan yritysten omia asiakasyhteisöjä.

TWID Oy:n TNS Gallupilla teettämästä internetkyselystä selviää, että vain 29 prosenttia suomalaisista on koskaan antanut yrityksen verkkosivujen kautta palautetta niiden tuotteista tai palveluista. Kuitenkin 80 prosenttia kyselyyn vastanneista pitäisi yrityksen tarjoaman yhteisöpalvelun toiminnallisuuksista tärkeänä juuri palautteenantomahdollisuutta. Ihmiset siis haluavat olla aktiivisia. Vastaajista 79 prosenttia piti myös yritysten palautteisiin vastaamista tärkeänä.

Yhteisöpalvelujen käyttäjistä yli puolet vieraili käyttämissään yhteisöissä useita kertoja viikossa tai jopa päivittäin. Kerran tai kaksi kertaa viikossa yhteisöissä vieraili 19 prosenttia vastaajista. Vain neljäsosa sanoi käyvänsä valitsemissaan yhteisöissä harvemmin kuin kerran viikossa.

Suomalaiset yritykset eivät elä samassa todellisuudessa asiakkaidensa kanssa. Asiakkaat ovat valmiita yhteistyöhön verkossa, miksi eivät yritykset? Nykyisellä teknologialla asiakasyhteisön perustaminen on helppoa ja nopeaa. Yhteisö on tietysti yhteisö vasta sitten kun siinä on tarpeeksi aktiivisia jäseniä. Ennen yhteisön perustamista kannattaa siis harkita tarkkaan mitä sisältöä yhteisö jäsenilleen tarjoaa ja miten aktiivisia asiakkaita kannustetaan erilaisin palkitsemiskeinoin.

Jari Kaitera, toimitusjohtaja

TWID Oy

05.10.2009 13:059 vuotta sitten

Uusi palvelu helpottaa ja nopeuttaa yritysyhteisön perustamista.

Uusi palvelu mahdollistaa yrityksen oman asiakasyhteisön perustamisen (Tämäkin verkkosivusto pyörii TWID-palvelussa)

TWID Oy on kehittänyt Suomen markkinoille ainutlaatuisen palvelun, jonka avulla yritys voi helposti ja nopeasti perustaa omille websivuilleen asiakkaille tai kumppaneille tarkoitetun yhteisön. Yhteisössä asiakkaat voivat antaa palautetta ja keskustella, ja heitä kannustetaan palkitsemisohjelmien avulla suosittelemaan yrityksen tuotteita ja palveluita eteenpäin.

Syyskuussa markkinoille tullut TWID on yrityksen omilla websivuilla toimiva yhteisö, jonka tarkoituksena on sitouttaa asiakkaita ja kumppaneita. Aktiivisia yhteisön käyttäjiä ja suosittelijoita palkitaan pistein, joilla käyttäjä saa yrityksen määrittelemiä etuja.

TWID Oy tarjoaa kahta erilaista tuotepakettia, joista toinen on yrityksen asiakkaille suunnattu yhteisö ja toinen kumppaneille. Sitouttaminen ja uusasiakashankinta ovat TWID Asiakasyhteisön keskeisimmät tehtävät, TWID Kumppaniyhteisö taas kannustaa lisämyyntiin.

– Asiakkaan sitouttaminen lähtee siitä, että tiedetään ketä yrityksen asiakkaat ovat. Tämä yksinkertainen tieto puuttuu yllättävän monelta yritykseltä. Asiakkaalle merkityksellistä sisältöä tarjoava yhteisö on hyvä tapa kerätä asiakkaan perustiedot ja lisäksi muodostaa käsitys tyypillisen asiakkaan toiveista ja tarpeista, sanoo TWID Oy:n toimitusjohtaja Jari Kaitera.

Yrityksestä käytävä nettikeskustelu tuodaan omalle kotikentälle

TWID Asiakas- tai Kumppaniyhteisön olennainen tehtävä on myös tuoda yrityksen tuotteista ja palveluista internetissä käytävä keskustelu omalle kotikentälle.

– Monet yritykset arastelevat vieläkin verkon mahdollisuuksia ja eivät uskalla esimerkiksi vastata keskustelupalstalla esitettyyn negatiiviseen palautteeseen – tai edes seurata näitä keskusteluja. Oman yhteisön avulla keskustelua on helppo seurata ja esitettyihin kommentteihin voidaan vastata nopeasti. Parhaassa tapauksessa asiakas kokee saaneensa niin hyvää palvelua, että suosittelee yrityksen tuotteita tai palveluita myös tuttavilleen, toteaa Kaitera.

TWIDin avulla yritys keskustelee asiakkaidensa kanssa välittäen heille uutisia sekä ajankohtaista tietoa ja kuunnellen samalla kehitysideoita. TWID voi olla myös luomisyhteisö, missä esimerkiksi aktiiviset kuntokeskuksen asiakkaat voivat kokoontua keskustelemaan keskuksen tuntitarjonnasta ja esittää ideoitaan uusista tunneista tai miten nykyisiä tunteja saisi entistä innostavammiksi.

– TWID on palvelumallinen ohjelmisto, jonka avulla yritys tai muu organisaatio saa valitsemansa yhteisön heti käyttöönsä. Pitkiä ja kalliita suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteja ei tarvita. Näin yhteisöpalvelun kokeileminen on kaikille asiasta kiinnostuneille helppoa, riskitöntä ja kustannuksiltaan edullista, lisää Kaitera.

TWID Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen yhteisöpalveluyritys.

15.09.2009 00:009 vuotta sitten

Suomalaiset haluaisivat antaa palautetta

Suomalaiset haluaisivat antaa yritysten palveluista ja tuotteista palautetta

Valtaosa suomalaisista käyttää internetin yhteisöpalveluja viikoittain ja pitää tärkeänä mahdollisuutta antaa yrityksille palautetta niiden tuotteista tai palveluista. Kuitenkin vain reilu neljäsosa on koskaan antanut yritysten verkkosivujen kautta palautetta. Tämä selviää TWID Oy:n TNS Gallupilla toteuttamasta kyselystä.

Yhteisöpalveluja tarjoava TWID Oy on teettänyt TNS Gallupilla yhteisöpalvelujen käyttöä koskevan kyselyn. Kyselystä selviää, että vain 29 prosenttia suomalaisista on koskaan antanut yrityksen verkkosivujen kautta palautetta niiden tuotteista tai palveluista. Kuitenkin 80 prosenttia kyselyyn vastanneista pitäisi yrityksen tarjoaman yhteisöpalvelun toiminnallisuuksista tärkeänä juuri palautteenantomahdollisuutta. Vastaajista 79 prosenttia piti myös yritysten palautteisiin vastaamista tärkeänä.

– Alle kymmenellä suomalaisella yrityksellä on verkkosivuillaan oma yhteisö, jossa asiakkaat voivat keskustella yrityksen tuotteista tai palveluista, antaa palautetta ja kehitysideoita. Pelkäävätkö suomalaiset yritykset kuulla, mitä asiakkailla on sanottavaa, kysyy TWID Oy:n toimitusjohtaja Jari Kaitera.

– Suomalaiset kuluttajat ovat rohkeita verkkoyhteisöjen käyttäjiä ja jakavat niissä avoimesti tietojaan ja valokuviaan. Yritykset tulevat kuitenkin jälkijunassa. Tänä päivänä kuluttaja kertoo mielipiteensä joka tapauksessa julkisesti jossakin – eikö olisi parempi tuoda keskustelu omalle kotikentälle? Näin pelättyyn negatiiviseenkin palautteeseen voitaisiin reagoida nopeasti, Kaitera jatkaa.

Suurin osa yhteisöjen jäsenistä käy niissä monta kertaa viikossa

Kyselyyn vastanneista 70 prosenttia kertoi käyttävänsä yhtä tai useampaa yhteisöpalvelua. Suosituimpia palveluita olivat YouTube (51 %) ja Facebook (40 %) ja IRC-galleria (18 %). Näistä YouTube oli suositumpi miesten keskuudessa: miehistä 59 prosenttia käytti palvelua ja naisista 42 prosenttia. Facebookkia puolestaan käytti naisista 46 prosenttia ja miehistä vain 33 prosenttia. IRC-gallerian käyttäjistä miehiä ja naisia oli lähes yhtä paljon.

Yhteisöpalvelujen käyttäjistä yli puolet vieraili käyttämissään yhteisöissä useita kertoja viikossa tai jopa päivittäin. Kerran tai kaksi kertaa viikossa yhteisöissä vieraili 19 prosenttia vastaajista. Vain neljäsosa sanoi käyvänsä valitsemissaan yhteisöissä harvemmin kuin kerran viikossa.

TWID Oy:n tilaamaan kyselyyn vastasi 1000 TNS Gallupin internet-paneelin 15–55-vuotiasta jäsentä. Kysely toteutettiin 3.-10. marraskuuta 2008.

01.09.2009 00:009 vuotta sitten

«««««««»»»»»»»